Over Lise

Crabbé Co-Creatie & Consulting: gericht op mens resultaat en oplossingen

Passies en drijfveren

Lise CrabbéLise Crabbé is een strategisch hands-on generalist. Haar ambitie? Meerwaarde bieden om mensen en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Met pakken passie, oog voor concrete resultaten en een focus op kwaliteit.   Met 23 jaar ervaring in verschillende (leidinggevende of ondersteunende) rollen.

Eén van haar grootste talenten is het creëren en ontwikkelen van betrokken medewerkers, teams en samenwerkingsverbanden. Ze houdt  ervan mensen, die gedreven zijn om dingen beter te maken, te begeleiden en om hen te ondersteunen in het realiseren van hun ambities.

Slimmer werken en duurzaamheid zijn twee andere passies (de juiste dingen doen op een optimale manier), meerbepaald: strategieën en systemen ontwikkelen die bijdragen aan positieve resultaten, die werkdruk verlagen en oog hebben voor groei, betrokkenheid en innovatie.

Lise gelooft in organisaties en bedrijven met sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Waar aanwenden van menselijk kapitaal wordt gezien als een belangrijke motor voor succes in de toekomst

Loopbaan en achtergrond

Lise is opgegroeid in een ondernemersfamilie.  Ze werd zodoende van jongsaf betrokken in ondernemen en het reilen en zeilen van een bedrijf.

Tijdens haar loopbaan begeleidde Lise tal van transformaties en turn-arounds aan het hoofd van projecten, departement en organisatie in verandering of moeilijkheden.

Haar weg er doorheen leerde haar hoe ze bedrijven/organisaties stapsgewijs sterker kan maken rekening houdende met het eigen DNA. Gebruik makend van haar probleemoplossend vermogen, haar snelle inzicht in cijfers en patronen, haar talent voor organiseren en aanvoelen van mensen.
Zo loodste ze onder meer een zorgorganisatie van bijna faillissement in 2003 naar een liquiditeit van rond 1 miljoen euro en een solvabiliteit van meer dan 70 % in 2013.
De voorbije jaren werkte ze in korte en lange trajecten gelijkaardige resultaten uit samen met ondernemers, leidinggevenden, bestuursleden en medewerkers uit overheid, profit en non-profit.

Haar CV en ervaring vindt u terug op haar Linkedin profiel . 

Referenties en getuigenissen

Neem alvast een kijkje in het  gastenboek. Aarzel niet zelf een getuigenis te schrijven. Het wordt ten zeerste geapprecieerd ! 

Wilt u weten wat Lise voor u kan betekenen? Bel+32(0)494806091 of mail info@crabbeco.be