Over Lise en Crabbé & Co

Over Lise Crabbé – Gericht op mens, resultaat en oplossingen

Passies en drijfveren

Lise is een strategisch hands-on generalist. Haar ambitie? Meerwaarde bieden om mensen en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Met pakken passie, oog voor concrete resultaten en een focus op kwaliteit.   Met 22 jaar ervaring in verschillende (leidinggevende of ondersteunende) rollen.
Eén van haar grootste talenten is het creëren en ontwikkelen van betrokken medewerkers, teams en samenwerkingsverbanden. Ze houdt  ervan mensen, die gedreven zijn om dingen beter te maken, te begeleiden en om hen te ondersteunen in het realiseren van hun ambities.

Slimmer werken en duurzaamheid zijn twee andere passies (de juiste dingen doen op een optimale manier), meerbepaald: strategieën ontwikkelen die bijdragen aan positieve resultaten, die werkdruk verlagen en oog hebben voor groei, betrokkenheid en innovatie.

Lise gelooft in organisaties en bedrijven met sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Waar aanwenden van menselijk kapitaal wordt gezien als een belangrijke motor voor succes in de toekomst

Loopbaan en achtergrond

Lise is opgegroeid in een ondernemersfamilie (familiebedrijf bouw). Beide ouders waren er werkzaam. Ze werd zodoende van jongsaf betrokken in ondernemen en het reilen en zeilen van een bedrijf.

Tijdens haar loopbaan doorzwom ze menig woelige watertjes aan het hoofd van projecten, departement en organisatie in verandering of in moeilijkheden. Haar weg er doorheen leerde haar hoe ze bedrijven/organisaties stapsgewijs sterker kan maken rekening houdende met het eigen DNA. Gebruik makend van haar probleemoplossend vermogen, haar inzicht in cijfers en patronen, haar talent voor organiseren en aanvoelen van mensen.

Zo loodste ze onder meer een zorgorganisatie van bijna faillissement in 2003 naar een liquiditeit van rond 1 miljoen euro en een solvabiliteit van meer dan 70 % in 2013.. Door efficiënt/slimmer te werken, gebruik makend van talenten/vaardigheden, een goede ‘productiviteit’, verantwoordelijkheid en betrokkenheid van medewerkers en ‘klanten’ konden ze samen een innovatief beleid opzetten dat jaar na jaar groeide en bloeide.

De voorbije jaren werkte ze in korte en lange trajecten mooie resultaten uit samen met ondernemers, leidinggevenden, bestuursleden en medewerkers uit overheid, profit en non-profit.

Crabbé & Co staat voor Samenwerking

De projecten en trajecten worden uitgevoerd door Lise Crabbé. Indien je een andere of bijkomende expertise nodig hebt verwijst ze je graag door naar haar netwerk van collega’s en bureaus met wie ze samenwerkt.

Referenties en getuigenissen

Neem alvast een kijkje in het  gastenboek. Aarzel niet zelf een getuigenis te schrijven. Het wordt ten zeerste geapprecieerd ! 

 

Wil jij weten wat Lise voor je kan betekenen? Bel+32(0)494806091 of mail info@crabbeco.be 

Benieuwd naar haar CV en ervaring? Die vind je terug op haar Linkedin profiel .