(Individuele) Coaching

Individueel én op maat !  

Integer, Vertrouwelijk, Resultaat.

Ben je iemand die hard werkt,  zichzelf soms voorbij loopt, niet altijd de resultaten bereikt die je zou willen bereiken?

Deze (individuele) coaching op maat maakt  niet enkel gebruik van theoretische kennis maar ook en vooral van een rijke ervaring in leidinggevende posities in bedrijven en organisaties in moeilijkheden, groei of verandering.

Deze coaching doet je met andere ogen naar je eigen functioneren en dat van je organisatie kijken,   helpt je om dat   (beter) te begrijpen,  boort samen met jou verborgen potentieel en nieuwe wegen aan, leert je nieuwe kennis en vaardigheden, helpt je om betere en positieve (financiele) resultaten tot stand te brengen…

Samen kom je tot inzicht in cijfers, processen en patronen. Met als resultaat de uitbouw van een succesvol businessmodel én een innovatieve atbeidsorganisatie.

Uniek in de aanpak is de combinatie van begeleiding en de pragmatische aanpak van strategische uitdagingen die op dat moment op tafel liggen.

Project Partner

Maar ook als je een project partner nodig hebt voor de realisatie van je project, bedrijf. Een droom, een idee dat je in de wereld wil zetten. Nood hebt aan extra daad- en/of denkkracht kan je op haar rekenen.

Klankbord

Daarnaast kan je in alle discretie een beroep doen op de rijke ervaring  voor een onafhankelijke second opinion (eenmalig of voor een welbepaalde periode).

 

 

Kan ook in het in het weekend plaatsvinden.
Crabbé & Co - organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling - colorful thinking by Alison crow - card for sell @ www.cafepress.com/crowHeb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op: klik HIER